Vacature  rij- instructeur B

Auto rij-instructeur B voor de: regio Sassenheim, Bollenstreek, Nieuw Vennep, Leiden, Katwijk, Voorschoten, Wassenaar en omgeving.

Wij zijn op zoek naar nieuwe gemotiveerde instructeur voor de uitbreiding van Autorijschool Sassenheim ben jij een vrouw of man aarzel niet en neem direct telefonisch contact met ons op. Wij zijn een relatief jonge, maar snel groeiende rijschool in deze regio. Proberen de leerling op de eerste plaats te zetten en begeleiden de leerling van het begin tot aan het eind zodoende dat de leerling zijn rijbewijs bij ons succesvol haalt.

 

Wie ben jij? En wat wordt er van je gevraagd?

Ben jij die gemotiveerde gezellige rij instructeur / rij instructrice die samen met Autorijschool Sassenheim wil zorgen voor een volle agenda? en vertel ons waarom jij de man/vrouw bent om ons team te komen versterken.
De instructeur/instructrice die wij zoeken, is bij voorkeur woonachtig in de directe omgeving van Sassenheim, Leiden en omstreken. Beheerst de Nederlandse taal vloeiend kan ook een woordje Engels maar niet vereist!

Kenmerken nieuwe rij instructeur / rij instructrice:

  • Visite kaartje van Autorijschool Sassenheim
  • Kan het hoofd koel houden
  • Kan met jonge mensen omgaan
  • Heeft geen negen tot vijf mentaliteit
  • Je wordt niet snel boos is een vereiste bij onze rijschool!

 

Wil verder uit groeien naar eventueel andere categorieën binnen de rij-instructie op onze kosten!

Ook als je nog bezig bent met de opleiding en een beetje aan het eind van de rit bent neem dan even contact met mij op er zijn tal van mogelijkheden!.

Ben je in het bezit van een auto of lesauto? of zonder bediening ? dan kunnen wij de gehele bediening op onze kosten nemen eventueel kunnen wij de auto ook aanschaffen.

Wij bieden contracten aan voor zowel 2030 als 40 uur (of meer) per week.

Interesse? Stuur een mailtje naar info@autorijschoolsassenheim.nl of geef ons een belletje op 06 23 84 53 62 en vraag naar Moes.

Plan je proefrijles!