RIJLES PER LES: HAAL JOUW RIJBEWIJS ZONDER EEN MINIMUM AANTAL LESSEN!

Er zijn een tal aan redenen waarom het voor jou een stuk handiger is om bij Rijles Per Les te starten. Allereerst ben je niet gebonden aan een x aantal minimum lessen, zo rijd je niet onnodig veel lessen. Bovendien zijn onze losse rijlessen zéér scherp geprijsd. Daar komt nog eens bij dat je gewoon bij jou in de buurt; in- en rondom de bollenstreek lest. En wanneer je er dan echt klaar voor bent, vragen wij direct voor jou het eindexamen aan!

Schakel Auto
34,50
Rijles Per Les tarief
Lessen van 60 minuten
Gestructureerde lesmethode, zodat wij jou precies dat aanleren wat je nog nodig hebt om je rijbewijs te halen.
Automaat
35,00
Rijles Per Les tarief
Lessen van 60 minuten
Gedegen lessen van vaste, ervaren instructeurs zodat je binnen no time het felbegeerde rijbewijs haalt.
Theorie examen
47,-
Theorieboek
42,50,‐
Tussentijdse toets
190,-
Praktijk examen
290,-
Faalangst examen
370,-
Herkansing
290,-

Informatie

Tegenwoordig is het lastig om te kiezen welke rijschool het beste bij jou past. En welk rijlespakket daarbij komt kijken, of dat je er überhaupt wel één nodig hebt. Een goede rijschool met een fijne instructeur zorgt ervoor jij je op je gemak voelt tijdens het lessen, zonder enige druk. Wij geven jou precies de extra aandacht die je (misschien wel) nodig hebt. Klikt op het kopje die het beste bij jouw situatie past.

 

JIJ VINDT LOSSE RIJLESSEN PRAKTISCHER.

Voor sommige mensen is het juist optimaal om met losse rijlessen het rijbewijs te halen. Is dit voor jou het geval? Dan zullen we jou binnen de kortste keren klaarstomen voor het eindexamen.

 

U MOET DE VERPLICHTE OPFRISCURSUS DOEN.

Vanuit het CBR is besloten dat ouderen boven de 65 jaar zo nu en dan opgeroepen worden voor een verplichte opfriscursus. Wij zijn een erkende rijschool met de licentie om deze opfriscursussen te geven.

 

JE WILT OVERSTAPPEN VAN RIJSCHOOL.

Overstappen van rijscholen kan meerdere oorzaken hebben. De voornaamste oorzaak is een geschil tussen rijles-instructeur en leerling. Maar ook mensen die verhuisd zijn naar een nieuwe of andere woonplaats. Is dit bij jou het geval, stroom dan in bij ons!

 

LESSEN MET FAALANGST.

Heb jij tijdens het lessen wel eens of regelmatig last van de volgende dingen: stress, spanning of black-outs? Dan kan het zo zijn dat je faalangst hebt. Absoluut geen zorgen, wij investeren extra tijd in jou zodat jij zo snel mogelijk alleen de weg op kan! Onze rijlesinstructeur is in het bezit van het RSI-certificaat en het IBKI faalangst certificaat.

 

LESSEN MET ADD, ADHD OF AUTISME.

Vaak is het aftasten wat de mogelijkheden zijn binnen dit gebied. Het is per persoon verschillend hoe hij/zij de rijlessen ervaart en in welke mate prikkelingen worden getriggerd. Precies om deze reden is rijlessen per les fijn. Wanneer het lessen uiteindelijk zijn vruchten niet afwerpt, kan de samenwerking per direct beëindigd worden. Onze rijlesinstructeur is in het bezit van het diploma persoonlijke begeleiding, in het specifiek voor het begeleiden van mensen met een beperking.

Voordelen van losse rijlessen:

  • zorgvuldig én juist advies
  • je bespaart kosten door alleen de nodige lessen te nemen
  • je bent niet gebonden aan een groot lespakket, je rekent gewoon af per les van 60 minuten
  • je start direct, zonder wachtlijst
  • wij regelen jouw theorie- en eindexamen

Locaties

De bollenstreekKatwijk
SassenheimVoorschoten
LeidenHillegom
WassenaarNoordwijkerhout
RijnsburgLisse
Nieuw-vennepVoorhout

Plan je proefrijles!